Konfirmantpåmelding


Påmelding til konfirmantundervisning skoleåret 2021/2022

 

Meld deg på her

 

Du velger enten onsdags - eller torsdagsgruppa. Det er et valg som heter "Bergen". Der krysser du av dersom du er interessert i å være med på tur til Bergen til våren. (det er ikke bindende påmelding, men mest for å lodde interessen). Det er også et valg som heter "Konfirmanter 2021/22", Der trenger du ikke krysse av, det er bare en "samlegruppe". Mer info finner du ved å lese videre

 

Først av alt: Velkommen til konfirmanttida!

Her vil du oppleve et konfirmantår som er både spennende og variert.

Vi får fart på konfirmanttida med en kveld med gocartkjøring på Sigdal motorsenter. Dato kommer siden.

Selve undervisningen vil foregå på Borgerstua i Prestfoss på 10 onsdager/ torsdager kl.14.10-15.25.

Noen ganger har vi også temakvelder hvor vi ser film eller samler oss om et tema. Disse kveldene er konfirmanter og foreldre sammen.

Som konfirmant blir du også en aktiv gudstjenestedeltaker: Konfirmantene får være med og planlegge og gjennomføre flere av menighetenes gudstjenester, og på den måten får du med deg de obligatoriske gudstjenestene som du skal være med på i løpet av konfirmanttida (minst 8 gudstjenester).

På senvinteren reiser vi på leir, så sant det er mulig mht evt smittesituasjon. Vi pleier å reise til Haglebu, men har også fått tilbud fra Sjømannskirken om leir i Bergen. Hvis alle har lyst til å reise dit kan vi det, eller Bergen kan bli et tilleggs-tilbud. Dersom det blir leir i Bergen blir dette noe dyrere enn weekend-leir på Haglebu. 

Som konfirmant stilles det krav til deg: At du møter opp når du skal, at du utviser vanlig folkeskikk og at du viser interesse for og gjennomfører undervisningen og aktivitetene.  Samtidig vil vi gjøre vårt beste for at du skal få en fin og minnerik konfirmanttid.

 

Tilbake