Advent

Snart er det advent, og søndag tenner vi det første adventslyset. Advent er en tid for forberedelse og markerer ventetiden frem til jul.

Maksimalt antall personer i kirkene er fortsatt 50 pluss medvirkende, og kulturarrangementer som f eks konserter er midlertidig avlyst. Dette gjør at den tradisjonelle lysmessa i Holmen kirke 1.søndag i advent og Lys våken-arrangementet dessverre utgår. Men vi håper å kunne holde lysmesse i Eggedal 3 søndag i advent med maksimalt 50 deltakere. Du kan melde deg på til denne via nettsiden vår.

Vi vet foreløpig ikke om vi vil kunne holde gudstjenester julaften; påmeldingen er derfor utsatt til vi vet mer, tidligst 6.12.

Vi minner om:
- hold avstand, de som er i samme husstand kan sitte som vanlig, andre må holde 1 m avstand
- sprit hendene ved inngangen
- er du syk må du dessverre holde deg hjemme
- Det er nå ikke lov å bevege seg rundt i kirkerommet for f eks å tenne lys
- kirkevertene vil være behjelpelig med plassering i kirken.
- Vi er takknemlige for kollekt,  kollekten kan gis på Vipps eller leveres ved utgangen