Trosopplæringsreformen i Den norske kirke
Konfirmanter: Se under fanen øverst til venstre på siden!

Babysang i Sigdal!
31. januar starter vi med babysang igjen på Borgerstua i Prestfoss kl 10.30- 12.00. Møt opp og bli med på en koselig stund hvor vi synger og spiser lunsj sammen.

For å vite hvor mye mat vi skal handle inn trenger vi å vite hvor mange som
kommer. Send gjerne en sms til Karolina 97548020

TÅRNAGENTER!!
Vi har sendt ut invitasjoner til alle barn på 2. og 3. trinn om en spennende søndag i Holmen kirke, Prestfoss. Den 3. februar kan du få være agent, løse mysterier og oppdrag, utforske klokkene i tårnet og være med og lage gudstjeneste fra kl 14.00 – ca 18.45. Hvis dere ikke har fått invitasjon så ta kontakt med Karolina 97548020

godnattapp godnatt2

lær å be aftenbønn
En søt og morsom app som lærer barn og voksne å be aftenbønn sammen. Først må de rydde rommet og legge leker, klær og takketing på riktig plass. Også familier som ikke ber aftenbønn vil ha glede av ryddeleken, ved å takke for tingene sine, menneskene rundt seg og dagen som har gått. En fin måte å avslutte dagen på. Last ned via appstore eller google play!