Til dere som er konfirmert i år:

Håper dere koser dere på skoleturen. Vi har tilbudt neste års konfirmanter fire dagers tur til Tyskland, men siden veldig få av dem har meldt seg vil vi gjerne tilby noen av dere å bli med, som et ledertreningsopplegg. Det betyr at dere får trening i hvordan være medledere på samlinger for barn/ ungdom, slik at dere kan hjelpe til på konf.leir eller trosopplæringstiltak. Sikkert fint å ha på CV'n sin også! Opplegget vil foregå på sjømannskirken i Berlin fra 10-13 november, dvs at foreldrene deres vil måtte be dere fri fra skolen fredag og mandag. Det koster selvsagt en del å reise på tur, og vi tenker at dersom de som blir med stiller som ledere siden kan vi få turen ned i rundt 1500 i egenandel. Det blir Knut Erik fra sjømannskirken, Karolina og Lise som står for opplegget. Knut Erik vil gjerne vite om det blir noe av, derfor vil vi gjerne høre fra de som er seriøst interessert så fort som mulig. Alle kan såklart ikke være med, vi har mulighet til å ta med 5-8 av dere, så førstemann til mølla. Ha en strålende skoletur! :)

til deg som vil være konfirmant i kommende skoleår:

Det er sendt ut informasjon til alle som nå går i 8 klasse. Har du ikke mottatt informasjon, så ta kontakt!
Her kan du se en film som heter Godt jobba: https://www.youtube.com/watch?v=WqnBzCreTWM#t=18

Vil du se flere filmer, eller lese mer om konfirmanttida? Gå inn på konfirmant.no!

Til foreldrene:

Konfirmasjonsdatoer 2018 osv: Vatnås Kristi himmelfartsdag, Holmen siste søndag i mai, Eggedal første søndag i juni.

Bildet viser konfirmantene i Eggedal 2011

konfirmant.no kan du lese om konfirmasjon.